Syltet kylling konstantinopel

      1 kylling
2 Pilsnere
1 skalotteløg i strimler
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 rød halvstærk fint snittet chili (eller efter behag)
8 korianderfrø
4 kardemommefrø
2 stjerneanis
½ tsk gurkemeje
1 tsk sennepskorn
4 forårsløg halverede på langs
100 g skyllet og plukket spinat
100 g broccoli
100 g blomkål
10 g smør

     

      Læg kyllingen i en skål med to Pilsnere. Sæt det på køl natten over (eller mindst en time). Tag kyllingen op og tør den af. Halver den og kom den i en gryde. Hæld vand på, så det dækker halvt og tilsæt skalotteløg, hvidløg og chili. Læg låg på og lad det simre i ca. 20 min.

      fisk kyllingen op og køl den af. Tag en ny gryde, kom alle krydderierne i og rist dem, til det dufter krydret. Tilsæt bouillonen fra kyllingegryden og kog det ind til ca. 2 dl væske. Fjern ben og skind fra kyllingebrystet, men lad benene sidde i lårene, delt evt. i to. Tilsæt så alle grøntsagerne lad det simre i 5 min. Kom kyllingen i den varme bouillon og lad det simre i nogle min. monter med smør.

      Server retten med en gylden, kølig Pilsner, der klæder både smagen og synet af Syltet Kylling Konstantinopel!