Kalveroulade med skinke og salvie

  • 4 stk. kalveinderlår
  • 4 skiver kogt skinke
  • Lidt revet ost (må gerne smage af noget)
  • Frisk salvie
  • 250 g. Champignoner i skiver
  • 1,5 dl Chimay
  • 25 cl. Kalvefond
  • 25 cl. fløde
  • Smør
  • 1 squash i skiver

 

Kødstykkerne bankes flade. Der anbringes et stykke skinke, revet ost og nogle få salvieblade på hvert stykke, der nu rulles sammen og bindes med køkkensnor. Brunes i smørret og kommes i ovnen i ca. 15 min. ved 180 grader. Steg squashskiverne gyldne og tag dem fra. Kog panden af med øl og fond i et par minutter. Tilsæt fløde og champignoner og sovsen reduceres. Kødet tages ud af ovnen og snoren klippes af.

Serveres med kartofler og de stegte squash